UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Eweka ervaringen via Usenetvergelijker.nl

6 Waardering:
Gebasseerd op 383 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider Eweka in 386 beoordelingen gemiddeld met een 6. Hiermee staat Eweka van alle 53 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 20e plaats. De laatste beoordeling over Eweka is geplaatst op 17-01-2020 door Frank en hij/zij gaf een 10. Bekijk alle ervaringen over Eweka.
6 Waardering:
Gebasseerd op 383 reviews

Eweka Internet Services biedt u snelle en betrouwbare toegang aan tot Usenet. Eweka biedt twee verschillende pakketten aan, een standaard pakket tot 50mbit en een hoge snelheid account tot 100mbit. Eweka is geen onbekende speler op het gebied van Usenet, al sinds 2001 het een van de meest populaire aanbieders voor usenet.

Betrouwbaar via het eigen Eweka netwerk

Eweka heeft een eigen server netwerk met een 600 Gigabit/s backbone om een super snelle verbinding te bieden. Op dit moment staat de retentie bij Eweka op 1940 dagen en bij beide pakketten hebben geen download limiet. Verder is het mogelijk om met 8 IP-adressen tegelijk te verbinden met usenet, hierdoor kan je een account gemakkelijk delen met vrienden.

Met één account heeft u toegang tot maar liefst 125.000 nieuwsgroepen en kunt u alle bestanden razendsnel downloaden via het betrouwbare netwerk van Eweka. Hierdoor heeft u nooit meer incomplete bestanden in plaats daarvan heeft u complete films!

Extra voordelig downloaden
Wanneer u nu een 100mbit abonnement voor drie maanden afsluit bij Eweka krijgt u extra korting. Het pakket kost dan nog maar 7.50 per maand in plaats van 9.60!

Eweka pakketten

Pakket
Prijs
Subscription High Speed
20 verbindingen - 300Mbit (37500KB/s) - 3762 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 7,00
Pre-Paid Standard
8 verbindingen - 50Mbit (6250KB/s) - 3762 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 7,50
Pre-Paid High Speed
20 verbindingen - 300Mbit (37500KB/s) - 3762 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 9,60
1-10 van alle 383 ervaringen
7

A.G.J.M.A. Hulskes op 28-11-2019

prima provider, vooral lekker snel!

3

belg op 17-11-2019

vroeger downloade ik alles wat ik wou maar sints ik eweka heb krijg ik constant errors dat er blokken ontbreken of onmogelijk bestanden uit te pakken .ook de snelheid is mega traag . via torrent haal ik 3x de snelheid dan van hun stay away from eweka

4

Jacques op 26-09-2019

Pas een afschrijving maar de website is uit de lucht, geen contact mogelijk.

1

J. op 20-07-2019

Eweka beloofd een retentie die ik bij lange na niet haal. Ook het downloaden gaat slecht. De snelheid vertraag regelmatig. Toen ik spotnet bekeek zag ik een advertentie van Eweka dat vertelde dat Eweka prima met Spotnet samenwerkte. Bij mij dus niet. Toen ik om hulp vroeg kreeg ij een mail met deze tekst Het ongeautoriseerd verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal op Usenet is in strijd met de Algemene Voorwaarden. Wij bieden geen ondersteuning op vragen die mogelijk leiden tot gedrag dat strijdig is met onze voorwaarden en mogelijk de wet overtreden. Wij zullen derhalve uw email sluiten. Geen hulp of uitleg. Ik ben een leek. Telefonisch niet bereikbaar. Ik lees overal negatieve reviews over Eweka. Helaas heb ik die pas na mijn probleem gelezen. Had ik dat eerder gedaan dan was ik natuurlijk niet met Eweka in zee gegaan. Wees gewaarschuwd.

5

Kees op 25-06-2019

krijg geen verbinding meer met Eweka maar ze zijn wel online wie weet wat er aan de hand is krijg melding scanning naar updates 502 authentication failed(502)

1

Frans op 03-06-2019

De provider heb ik op zich geen problemen mee, maar de onbeschoftheid van de "support" is schokkend. Door een foutje (volgens mij van de bank) was er per ongeluk een dubbele betaling gedaan, maar op de vraag of Eweka het terug wilde storten kreeg ik ijskoud het antwoord dat het mijn eigen schuld was. Ja, so what? Ben je al jaren lid van die gasten en dan word je zo behandeld? Toen ik daar tamelijk pissig op reageerde, kreeg ik een nog grotere grote bek met de strekking dat ze me liever kwijt dan rijk waren.

4

A. de Vries op 17-05-2019

Gebruik eweka al jaren en betaal per sms, maar dat loopt nu ineens spaak. Heb 2 x gemaild naar eweka, maar wacht nog op antwoord. Ik vind hun klantenservice echt triest. Ik probeer al 2 dagen mijn account te activeren, heb meerdere sms-en gestuurd waarbij ik ontvangstbevestiging zag, maar niets. Geen storingen volgens hun site. Er is geen contact met ze te krijgen en ik krijg het gevoel dat ze niet echt iets geven om vaste klanten. Info is 0. Ik ben behoorlijk teleurgesteld in Eweka.

1

JW op 16-05-2019

Ben vlak voor koningsdag ingegaan op het koningsdag aanbod. Na 2 dagen aangegeven toch af te willen zien, maar Eweka wil geld niet teruggeven, ondanks dat ik binnen 2 weken (de wettelijke bedenkperiode) dit heb aangegeven. Eweka denkt boven de wet te staan door te stellen dat ze in hun Algemene Voorwaarden vermelden dat ze geen geld storneren.

6

Gerard op 11-05-2019

Probeer die koningsdagdeal al twee weken te krijgen maar geen medewerking van klantenservice terwijl we al meer dan een jaar 10 p maand betalen. klantonvriendelijk en traag

1

Frans op 02-05-2019

Al jaren bij Eweka en gelukkig geen support/helpdesk nodig gehad. Nu een keer even nodig ivm Koningsdag aanbieding,man man man wat een drama! Antwoord zou binnen 24 uur komen (5 dagen geduurd),en ik kon reageren op hun reactie met referentienummer wat ik ook heb gedaan,na paar dagen weer eens reactie van Eweka: wat is precies uw vraag? Er zit volgens mij 1 persoon een paar uur per dag zo nu en dan een mailtje te openen met nadruk op openen want LEZEN en REAGEREN is schijnbaar teveel gevraagd. Grote afrader gebaseerd op support!!!!

Laat een ervaring achter

Wij spammen niet en uw e-mailadres wordt niet weergeven op de website.
 

Providergegevens

Naam Eweka
Adres Staten Bolwerk 1 2011 MK Haarlem
Betaalmethodes MasterCard VISA Paypal PaySafeCard Bleue
Accountsharing toegestaan yes
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 4,263 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken