UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

NZBserver alternatieven 2023 | NZBserver.com offline?

Geplaatst op: 31 januari 2020

NZBserver.com heeft een betaalde VPN verbinding van VPNNederland verplicht gesteld om op hun website te komen. Veel mensen zoeken daarom naar een alternatief. Wij hebben de beste alternatieven op een rij gezet zodat jij weer verder kunt.

NZBserver alternatieven

 1. Spotnet
  Je kunt ervoor kiezen om het programma Spotnet te installeren op jouw computer, echter werkt dit alleen als je een Windows computer hebt. Heb je een Mac? Dan kun je ook het alternatief Spotlite gebruiken. Wat is het verschil tussen Spotnet, Spotlite en NZBserver.com? Eigenlijk niet heel veel, ze hebben beide dezelfde content echter heeft NZBserver het voordeel dat je geen programma nodig hebt en deze niet steeds hoeft te updaten.
 2. clubnzb.com
  De website van clubnzb.com biedt exact dezelfde content als NZBserver. Heeft ook weinig advertenties en je bent niet verplicht om een VPN via ze af te nemen.    
 3. spotnzb.com
  Ook deze website heeft dezelfde content als NZBserver want ook dit is een website gebouwd op Spotweb. Wij raden deze echter niet direct aan omdat er geen SSL verbinding is waardoor data die tussen jou en de website wordt verzonden kan worden onderschept. Wij zouden adviseren om spotnzb.com enkel te gebruiken icm een VPN verbinding.
 4. NZBindex.nl
  Dit is een van de oudste websites waar je opzoek kunt naar NZB bestanden om mee te downloaden, het nadeel van deze website ten opzichte van NZBserver.com is dat je geen overzicht hebt van wat er is gespot. Je zult dus al moeten weten wat je wilt zoeken om een resultaat te kunnen vinden. NZBindex.nl biedt een hoge retentie dus veel geschiedenis aan downloads, let op dat je downloads pakt welke binnen de retentie vallen van jouw provider.
 5. NZBstars
  Alhoewel deze website exact dezelfde content biedt als NZBserver.com raden wij deze toch niet aan, de reden is omdat deze stikt van de advertenties. We zouden deze website alleen adviseren als je een goede ad blocker op je computer hebt omdat je anders helemaal gek wordt van alle banners en popups en verzoeken om donaties. Maar mocht je toch om een download verlegen zitten kun je NZBstars.com uiteraard gewoon gebruiken.

Waarom is NZBserver.com offline?
Deze website is zeer populair, ook omdat er geen advertenties op staan is het fijn om hier opzoek te gaan naar jouw favoriete games, films en series om te downloaden. Je kiest wat je wilt downloaden, download het NZB bestand en opent deze met jouw usenet programma als Alt.Binz of SabNZBD om deze te downloaden.

Omdat de website geen advertenties bevat zullen er ook weinig inkomsten binnenkomen bij de eigenaar, hierdoor zal de server capaciteit beperkt zijn en soms niet voldoende te zijn om de website online te houden. Tot op heden komt de website altijd weer terug online dus wie weet is dat morgen ook weer zo!

We hielpen afgelopen maand 1,892 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken