UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Wat is Spotlite?

Makkelijker navigeren in nieuwsgroepen dankzij Spotlite

Usenet is een ongelooflijk uitgebreid netwerk van nieuwsgroepen. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat er gigantisch veel informatie en data over de servers zijn verspreid. Voor gebruikers is dat natuurlijk geweldig en de diversiteit van Usenet is een belangrijke reden dan veel mensen kiezen voor een abonnement. Toch kan zo veel informatie ook zo zijn nadelen hebben. Voor gebruikers kan het soms lastig zijn om precies de bestanden te vinden waar ze naar op zoek zijn. Speciaal daarvoor is er Spotlite. 

Spotlite Downloaden

 

Spotlite is een snellere, lichtere versie van Spotnet

Spotlite is de lichtere variant van Spotnet. Het idee is dat je met de light versie nog veel sneller een overzicht van wat er op Usenet te vinden is kunt genereren. Spotnet geeft gebruikers de mogelijkheid om content op Usenet te spotten. Deze worden dan als het ware voorzien van een tag zodat anderen makkelijker kunnen achterhalen wat voor bestand het is. Met spotnet kun je alle nieuwsgroepen doorzoeken, zelfs private groepen. Met Spotnet is het mogelijk om een NBZ bestand te genereren. Hiermee kunnen gebruikers de bestanden met een klik op de muis downloaden. 

Vind precies waar je naar op zoek bent met Spotlite

Spotlite heeft minder mogelijkheden dan Spotnet. Het gevolg is wel dat Spotlite een stuk sneller is. Bovendien is het veel eenvoudiger in het gebruik. Je kunt snel een overzicht genereren van alles wat er met Spotnet gespot is. Spotlite is van dezelfde maker als Spotnet. Daarom heeft het een perfecte integratie met het hoofdprogramma en hoeven Spotlite gebruikers niets te missen. Het idee is vooral dat je snel kunt navigeren en de bestanden en media kunt vinden die je wilt downloaden. 

Je kunt zelf niet spotten of filters aanmaken met Spotlite

Spotnet geeft je de mogelijkheid om zelf bestanden te spotten. Deze kun je vervolgens voorzien van een filter en daarmee de navigatie voor anderen bevorderen. Met Spotlite kan dat niet. Het doel is vooral om de database die door anderen is samengesteld in te zien. Dit programma is dan ook geschikter voor de casual gebruiker. Die hard Usenet leden zullen waarschijnlijk kiezen voor Spotnet. Met Spotlite krijg je veel sneller een compleet overzicht te zien en het is bovendien veel gebruiksvriendelijker. 

We hielpen afgelopen maand 1,911 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken