UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

YabNews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

Deze provider heeft zijn dienst verlening gestopt, kijk op onze vergelijker om andere usenet aanbieders te vergelijken

7.2 Waardering:
Gebasseerd op 17 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider YabNews in 17 beoordelingen gemiddeld met een 7.2. Hiermee staat YabNews van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 30e plaats. De laatste beoordeling over YabNews is geplaatst op 08-11-2015 door Johannes en hij/zij gaf een 10. Bekijk alle ervaringen over YabNews.
7.2 Waardering:
Gebasseerd op 17 reviews

YabNews heeft usenet pakketten met verschillende snelheden. Hierdoor is er altijd een pakket wat bij jou past. De abonnementen beginnen bij 4 Mbit en gaan door tot maar liefst 120 Mbit. Alle pakketten beschikken over een gratis SSL verbinding en een retentie van meer dan 900 dagen.

Zelf proberen?
YabNews heeft de mogelijkheid om voor drie dagen te testen. Tijdens de proefperiode kan je onbeperkt downloaden met een snelheid van 13 Mbit en met 12 connecties. Hiermee weet je meteen of Yabnews de usenet provider voor jou is!

Pay by Download
Naast de standaard abonnementen heeft YabNews ook Pay by Download pakketten. Deze pakketten hebben een snelheid van 120 mbit en een downloadlimiet van 25 of 100 gigabyte. Met deze pakketten betaal je alleen voor wat je echt gebruikt.

1-10 van alle 17 ervaringen
10

Johannes op 08-11-2015

Maak al vele jaren gebruik van Yabnews en bevalt me nog steeds erg goed. Hebben ook vaak acties zodat je korting krijgt op je abonnement. Echt een aanrader.

9

Michael op 25-12-2014

Zeer tevreden. Heb al een aantal jaren een via Yabnews gedownload. Nooit onvrede. Soms wel jammer dat het niet makkelijk is te zien of je een goede download hebt of niet. Maar volgens mij ligt dat niet aan Yabnews. Heb meestal een 8mbit abonnement. Het hoeft niet zo snel. Ik weet toch ruim van tevoren wanneer ik een film ga kijken.

6

Rens op 05-05-2014

Ik heb eerst een proefabonnement genomen, dat leek wel aardig te gaan en haalde ik mooie snelheden en een goede retentie. Ik vond het na het afsluiten wel wat tegenvallen helaas. De snelheid was tijdens mijn proefabbo net iets boven de afgesproken snelheid. Bij het betaalde abonnement was dit helaas niet het geval.

9

Rob Monissen op 05-09-2013

Prima, lekker snel en rond de kerst altijd aanbieding waardoor 50% korting. Retentie is beperkt

1

JM van Bochove op 24-01-2012

Ik heb me 2 keer aangemeld voor een medium abonnement en 2 keer met Ideal betaald, maar nooit een wachtwoord gekregen bij mijn login. Diverse berichten achter gelaten op de website en mails gestuurd, maar niemand reageert. Bijzonder slecht.

9

Bas op 06-03-2011

Zeer tevreden! Heb hier absoluut geen ervaring mee, maar het is heel simpel! De verbinding is snel en constant. Ben na 2 dagen overgegaan op een account (betaald).

10

Ikke op 15-01-2011

ik heb nu premium pakket van KPN VDSL (dus niet ADSL) ik heb bij yabnews het extra heavy pakket en ben echt super tevreden haal nu 2500kbp/s binnen echt super goed. Bij de download snelheid is je internet provider de boosdoener niet de usenet bedrijven. mvg Max1m

6

w op 19-12-2009

het meest irritante is dat je nergens kunt nagaan of lezen dat er een storing is als je newsproggie blijft hangen in "connecting" terwijl internet dus gewoon werkt

4

welli op 16-12-2009

ben overgegaan naar yabnews sinds die tijd vaak dat artikel niet word gevonden zeer lastig vooral als hij tegen eind ermee komt wat is daar de reden van ? mrt me andere pay server never nooit problemen ondervonden.

5

Okko Smidt op 15-12-2009

Heb sinds kort 8 Mb adsl bij Yabse en ben dus overgegaan van 4Mb naar 8Mb. De laatste tijd (4 a 5 weken)valt de verbinding vaak 's avonds weg.Heb Online als internetprovider. Ik ga dus een andere payserver proberen (Ewaka ??)

Providergegevens

Naam YabNews
Betaalmethodes IDeal Maestro MasterCard VISA
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 1,892 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken