UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

XS Usenet ervaringen via Usenetvergelijker.nl

3.3 Waardering:
Gebasseerd op 12 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider XS Usenet in 12 beoordelingen gemiddeld met een 3.3. Hiermee staat XS Usenet van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 5e plaats. De laatste beoordeling over XS Usenet is geplaatst op 16-07-2021 door Gerd en hij/zij gaf een 1. Bekijk alle ervaringen over XS Usenet.
3.3 Waardering:
Gebasseerd op 12 reviews

XS Usenet biedt levenslang gratis usenet voor iedereen. Het gratis pakket heeft een snelheid van 1 Mbit en een retentie van 10 dagen. Met dit gratis pakket kan je alles van usenet downloaden zonder te betalen.

Op zoek naar meer snelheid?

Dat kan ook bij XS Usenet, er zijn verschillende pakketten vanaf 3 Mbit tot maar liefst 120 Mbit. Met het grote aantal abonnementen is er altijd wel een die bij je internetsnelheid past. De betaalde pakketten hebben allemaal een retentie van 900 dagen en een gratis SSL verbinding waarmee je veilig en anoniem kan downloaden.

XS Usenet pakketten

Pakket
Prijs
Unlimited
50 verbindingen - Onbeperkt Mbit (Onbeperkt KB/s) - 1100 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 7,50
1-10 van alle 12 ervaringen
1

Gerd op 16-07-2021

Al meer dan een week ben ik emails aan het sturen om een account te deblokkeren . Emails gestuurd , tickets geopend alles geprobeerd wat ik ook maar kon bedenken . Resltaat ...... geen enkele reactie Er zijn andere providers

1

Dick op 17-01-2016

Na betaling horen accountgegevens in de mailbox te zitten. niet dus, nooit een mail gehad, ook niet in spam. daarna gratis account proberen te registreren, zelfde verhaal. voor 1 maand betaald, geld weg! Jammer dat ik de reviews niet voor de tijd gelezen heb. nu maar weer naar Sunny usenet!

1

jannes op 29-11-2014

reageer nergen op en als je registreert krijg je geen gevevens via de mail en je krijgt alleen een melding als je je registreert van email adres bekent of wel een afrader om te gebruiken

3

johan op 01-10-2014

Wil je snel van je geld af en er niets voor terugkrijgen? Neem XSUsenet! Dit riekt naar oplichterij!

7

Dirk op 17-09-2014

Zweedse toko? Het gratis account werkt hier in ieder geval prima. Ik gebruik hem nu als backup voor pureusenet, waar ik toch wel last heb van de takedowns. Met XS Usenet trek ik het dan dagen later alsnog binnen, vandaar dat ik overweeg hier toch een betaald account te nemen. Jammer dat je geen lijntjes kunt delen.

1

huban op 22-08-2014

niet met deze provider in zee gaan. heb op 21 aug. via ideal betaald voor 30 dagen en tot heden geen enkele reactie gekregen. heb de provider benaderd via email en totaal geen reactie. slechte service. en ik ben het geld kwijt.

1

Edwin op 13-06-2014

Echt absolute afrader! Heb daar sinds 8 maanden een betaald account, was allemaal prima in orde. Maar de laatste maanden is de service gruwelijk achteruitgegaan. Ze reageren niet of nauwelijks op de mail/tweets/FB, als ze al reageren duurt dat letterlijk meerdere weken en wordt ik nog niet verder geholpen. Krijg alleen nietszeggende reacties en waardeloze toezeggingen. Echt volslagen waardeloos! Ga hier weg als klant, kom er nooit meer terug!

1

Jan Lucas op 10-05-2014

Ze beloven veel, maar maken weinig waar. Heb al lange tijd als back-up een gratis account, maar dat werkt dus niet meer. Ook een nieuw (gratis) account aangemaakt, werkt ook niet. Van mij krijgen ze geen cent in ieder geval, dit speelt al meer dan 2 maanden en ze doen er niets aan.

10

PillyWilly op 11-04-2014

ik kan mij helemaal niet vinden met deze reactie....bij mij is dit de beste van de vier providers die ik heb. gratis toegang heb ik heel lang gehad, en werkte ook perfect. en het belangrijkste is dat ik hier geen last van takedowns heb. ik snap de reacties hieronder echt niet.

5

Bert op 15-03-2014

Helaas klopt het niet wat er gezegd wordt. De "gratis" togang-account werkt dus niet meer en er is dan geen ondersteuning. Kortom: belvoen iets maar maken het niet waar, dus waarom zou jeeen betaald account nemen bij XSusenet??

Laat een ervaring achter

Wij spammen niet en uw e-mailadres wordt niet weergeven op de website.
 

Providergegevens

Naam XS Usenet
Adres Boyleweg 2, Spijkenisse
E-mailadres [email protected]
Telefoonnummer +31 (085) 5301 5703
Betaalmethodes IDeal Paypal PaySafeCard
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 2,484 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken