UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

WonderNews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

Deze provider heeft zijn dienst verlening gestopt, kijk op onze vergelijker om andere usenet aanbieders te vergelijken

4.8 Waardering:
Gebasseerd op 6 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider WonderNews in 6 beoordelingen gemiddeld met een 4.8. Hiermee staat WonderNews van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 8e plaats. De laatste beoordeling over WonderNews is geplaatst op 18-01-2015 door John en hij/zij gaf een 4. Bekijk alle ervaringen over WonderNews.
4.8 Waardering:
Gebasseerd op 6 reviews

Op zoek naar een provider met een groot aantal pakketten? Dan zit je bij WonderNews goed! Met maar liefst 17 abonnementen is er altijd wel een die bij je past. WonderNews biedt een gratis SSL beveiliging waarmee je anoniem kan downloaden. Ook de retentie is dik in orde bij WonderNews met meer dan 900 dagen. Betalen kan via iDeal en PaySafeCard en je hebt meteen toegang tot usenet.

Pay By download
WonderNews biedt naast de standaard abonnementen ook pakketten aan met een limiet, dit zijn de Pay by Download of “Block Pakketten”. Met deze pakketten is er een limiet aan hoeveel je kan downloaden maar hoef je niet per maand te betalen. Erg handig als je wel snel wilt downloaden maar niet heel veel per maand verbruikt.

Night-Only
Ben je ‘s nachts actief met downloaden? Dan kan je met hoge korting downloaden in combinatie met een Night-Only pakket. Dit pakket is alleen actief tussen 01:00 en 17:00. Zie onze handleiding van SABnzbd hoe je het programma kan instellen om alleen ‘s nachts te downloaden.

1-6 van alle 6 ervaringen
4

John op 18-01-2015

Retentie is zeer slecht snap niet hoe ze bij 900 dagen komen. Kan oude films alleen via usenet premium binnenhalen

8

Woofer1772 op 10-09-2014

Al vele jaren maak ik gebruik van WonderNews (Download2Day). Eigenlijk nog nooit problemen gehad. In de verhalen zoals hieronder beschreven, kan ik me ook totaal niet vinden. Retentie is bij mij, zoals aangegeven, altijd rond de 900 dagen en zonder problemen. Downloadsnelheid is ook prima. Gebruik het dan ook al jaren naar tevredenheid.

1

Kme op 12-06-2014

Reeds diverse malen afgemeld voor de nieuwsbrief. Blijven sturen. Ook reeds persoonlijk benaderd om te verwijderen. Zou gebeuren. Krijg nog steeds elke keer de nieuwsbrief.

8

Anoniem op 17-04-2014

Al enkele jaren maak ik gebruik van WonderNews, ook toen het nog download2day heette, maar in de onderstaande reacties kan ik mij niet vinden. Mijn ervaring is gewoon positief. Het werkt altijd en de retentie is voor mij goed.

4

Jus op 19-03-2014

Toen het nog download2day heette was alles prima. Maar na de overname ging het langzaam berg afwaarts. Nu was alles nog sneller verwijderd dan bij eweka. Niet doen dus..... Snelheid is wel zeeeeer constant en net iets hoger dan je abonnement. Maar als alles verwijderd wordt heb je daar niks aan.

4

peter op 30-01-2014

3 dagen pakket geprobeerd, retentie valt toch tegen...

Providergegevens

Naam WonderNews
Adres Tupolevlaan 103A Schiphol-Rijk
Betaalmethodes IDeal Maestro MasterCard VISA PaySafeCard
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 2,044 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken