UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

ViperNews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

3.2 Waardering:
Gebasseerd op 9 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider ViperNews in 10 beoordelingen gemiddeld met een 3.2. Hiermee staat ViperNews van alle 53 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 3e plaats. De laatste beoordeling over ViperNews is geplaatst op 08-09-2020 door Jan en hij/zij gaf een 1. Bekijk alle ervaringen over ViperNews.
3.2 Waardering:
Gebasseerd op 9 reviews

Een relatief nieuwe provider in Nederland. Bieden momenteel 3 pakketten aan waarbij het duurste pakket een onbeperkte snelheid kent. ViperNews geeft aan dat ze zelf een eigen backbone hebben waarmee ze hun eigen retentie opbouwen. Momenteel is deze retentie 30 dagen, je moet er dus bij deze provider rekening mee houden dat je enkel recente bestanden van usenet kunt downloaden. 

Alleen pakketten hebben een SSL mogelijkheid om de verbinding te versleutelen, en je kunt ze 7 dagen gratis proberen.

ViperNews pakketten

Pakket
Prijs
Viper10
5 verbindingen - 10Mbit (1250KB/s) - 30 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 1,79
Viper50
20 verbindingen - 50Mbit (6250KB/s) - 30 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 2,69
ViperUNL
40 verbindingen - Onbeperkt Mbit (Onbeperkt KB/s) - 30 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 3,59
1-9 van alle 9 ervaringen
1

Ivan op 10-05-2020

Vipernews is superslecht. Goedkoop is echt duurkoop. Mijn geld is weg. Er staat niks op de servers of je vind allemaal corrupte bestanden. Daarnaast worden ze meteen eraf gehaald. Ze hebben zelf 2 dagen retentie en de rest kopen ze bij een grote provider in, dus dat gaat allemaal megalangzaam. Ze reageren ook niet op de mail, heel slecht en geld is weg.

5

Lejo op 12-11-2019

Toch even uitproberen ondank de negatieve reactie alhier. Dus nog niet zo veel ervaring met de club, Spotnet vullen duurde wel veel langer dan met andere usenet providers. De tijd zal het leren. De vraag om een factuur te verstrekken viel in verkeerde aarde, daar beginnen ze niet aan. Tip: Niet te veel vooruit betalen, betaal per maand, want als ze omvallen ben niet zoveel geld kwijt.

8

Chris op 04-08-2019

Prima snel goedkoop en alles binnen te halen super

1

JH de Groot op 13-07-2019

Zeer slechte retentie. Software is na 3 dagen niet meer binnen te halen . Direct om ontbinding van het contract gevraagd. Binnen een week mijn geld weer terug op PayPal. Dat is dan wel weer goed.

1

Peter op 10-07-2019

oplichters. Veel beloven weinig geven doet een gek in vrede leven. Ondanks aandringen willen ze niet compenseren. Dus: NIET DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Peter op 24-06-2019

nu iets meer dan een maand geprobeerd iets te downloaden maar volgens de helpdesk is alles buiten de retentie termijn of is niet te downloaden omdat de eigenaar het geblokkeerd zou hebben. Ruim € 40,00 voor niets uitgegeven!!!!. Downloaden met een andere usenet provider gaat klasse,

4

Peter op 18-06-2019

Zodra mijn abo afloopt, gelijk door naar een ander. Snelheid zakt na een paar seconden in , bij het onbeperkt pakket, dan een paar minuten 5 a 7 mbit/ps en dan op eens eens zo'n 127bps en dan stijgt ie weer naar 5 of 7 , een download duurt uren op deze manier. Ik denk niet eens dat ik het einde van mijn abo afwacht. Er moet nog veel verbeteren bij Viper

1

Roy op 26-05-2019

bar slecht!! heb ze 3 keer gemaild . niks terug gekregen. ja 1 x met de mededeling dat het niet op de server zou staan ander abbo gepakt bij een andere provider vond meteen dezelfde gelijk dus. vertellen je dat ze hoge retentie hebben . dit is niet zo hij vind namelijk helemaal niks . gewoon een kak zooi ik ga dit nooit meer gebruiken is troep en de klanten service is echt slechter dan slecht niet reageren is geen optie. nee voor mij nooit meer deze zooi

7

roelof op 22-03-2019

retentie moet nog groeien helaas verder leuk met de snelheid en de prijs is netjes

Laat een ervaring achter

Wij spammen niet en uw e-mailadres wordt niet weergeven op de website.
 

Providergegevens

Naam ViperNews
E-mailadres [email protected]
Betaalmethodes IDeal American Express SOFORT Banking MasterCard VISA Paypal
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 2,884 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken