UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Usenet.nl ervaringen via Usenetvergelijker.nl

2.8 Waardering:
Gebasseerd op 19 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider Usenet.nl in 19 beoordelingen gemiddeld met een 2.8. Hiermee staat Usenet.nl van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 3e plaats. De laatste beoordeling over Usenet.nl is geplaatst op 30-12-2021 door Gideon en hij/zij gaf een 1. Bekijk alle ervaringen over Usenet.nl.
2.8 Waardering:
Gebasseerd op 19 reviews

Usenet.nl is tegenwoordig FreeDiscussions

Usenet.nl heeft twee pakketten waar uit gekozen kan worden. Beide pakketten hebben een downloadlimiet van 635 gigabyte per maand. Dit is meer dan genoeg voor de gemiddelde downloader via usenet. De eerste 35 gigabyte kan je zelfs met een onbeperkte snelheid downloaden. Het enige wat de snelheid bepaalt is je eigen internetprovider. De volgende 600 gigabyte is te downloaden met een snelheid van 20 Mbit.

Usenet.nl heeft een gratis versleuteling via SSL. Hiermee kan je veilig bestanden downloaden van usenet en kan je niet in de gaten gehouden worden. Verder biedt usenet.nl een pakket aan genaamd Filemaster. Met dit programma kan je met één klik bestanden downloaden van usenet.

1-10 van alle 19 ervaringen
1

Gideon op 30-12-2021

HEEEEEEL SLECHT!! ik wil per direct weer opzeggen, zodat ik nergens aan vast zit. De enige reden dat ik op deze reviews terecht kom, is omdat ik benieuwd was naar de ervaring van anderen over usenet.nl blijkt dat ik mezelf dus mooi voor de gek heb gehouden. Het ging om downloaden van muziek, maar blijkt achteraf dat ik een proefperiode voor een snellere download heb genomen. een proefperiode waar nu al een hele boel drama aan vast lijkt te zitten...... NIET AAN BEGINNEN!

10

Klant op 26-03-2021

Niet doen! Oplichters, frauduleus. Service werkt goed maar is erg beperkt. Weinig capaciteit. Uiteindelijk erg duur en heel moeilijk om op te zeggen.

1

Ellen Loisen op 10-03-2021

Proefperiode binnen 14 dagen proberen opzeggen, kreeg ik telkens een error. Korte tijd erna een factuur van 104€ (heb mijn prepaid express leeg gemaakt omdat ik het niet vertrouwde). Klantendienst reageer agressief dat ik een abonnement heb en moet betalen, dreigen zelfs met incasso. Ik ben een haar van aangifte doen verwijderd.

10

Ellen Loisen op 10-03-2021

Proefperiode binnen 14 dagen proberen opzeggen, kreeg ik telkens een error. Korte tijd erna een factuur van 104€ (heb mijn prepaid express leeg gemaakt omdat ik het niet vertrouwde). Klantendienst reageer agressief dat ik een abonnement heb en moet betalen, dreigen zelfs met incasso. Ik ben een haar van aangifte doen verwijderd.

1

Hendrik Jan op 11-08-2020

Dit schimmige bedrijf heeft een verdienmodel om klanten (zogenaamd) twee weken gratis Een abonnement te geven. Alleen kom je er niet meer vanaf. Ongemerkt (via Paypal werd dit afgeschreven) 2 jaar een abonnement gehad zonder ooit inloggegevens ontvangen te hebben. Als je vervolgens hun klantenservice opbelt in Duitsland krijg je een ongeïnteresseerde medewerker aan de telefoon die toezegt dit uit te zullen zoeken. Vervolgens hoor je niks meer tot ze een nog schimmiger incassobureau op je af sturen. Meer dan 200 euro kwijt zonder dat hier ooit iets tegenover heeft gestaan. Blijf weg van deze scammers. Ze zijn alleen maar uit op snel geld over de rug van de consument.

1

Lucas Ketelaars op 24-07-2020

Zij hebben een factuur verzonden van 100 euro en meer ik heb dit opgezegd al maanden geleden.

1

sjaak op 31-05-2020

Dit zijn oplichters. Neem geen proefabonnement, want ook al zeg je tijdig op: ze gaan na een paar weken 85,41 van je paypal of creditcard rekening afschrijven. Ze doen er alles aan om te voorkomen dat je kan opzeggen, hun link voor opzeggen geeft gelijk een error 404. JE krijgt geen bevestiging van email, helemaal niks.

6

Douwe Bosma op 13-05-2020

Kreeg enkele weken geleden een storing die tot vandaag niet is opgeheven. Het lijkt me dat usenet ter ziele is.

1

A op 02-03-2019

Gratis proefperiode en kosteloos opzeggen?? Nee hoor... Vele keren een dreigmail en dreigbrieven vanuit duitsland. reacties op mail is "geknipt en geplakt" en worden steeds agressiever PLUS bedragen hoger.. NOOIT AAN BEGINNEN

1

Miranda op 22-04-2017

Neem nooit een proefabonnement van dit bedrijf. Dit bedrijf blijft vreselijk lastig. Terwijl je geen abbonement wilt van hun. Ze blijven maar Drieigen dat ik een abbonement heb en dat ik moet betalen

Providergegevens

Naam Usenet.nl
Adres Via XXV Marzo, 4 47895 Domagnano San Marino
E-mailadres [email protected]
Telefoonnummer 0044 20 3670 5870
Betaalmethodes IDeal American Express MasterCard VISA Giropay Paypal Bleue
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 1,892 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken