UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Supernews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

5.2 Waardering:
Gebasseerd op 56 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider Supernews in 56 beoordelingen gemiddeld met een 5.2. Hiermee staat Supernews van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 12e plaats. De laatste beoordeling over Supernews is geplaatst op 16-05-2022 door J.H.M. Willemsen en hij/zij gaf een 3. Bekijk alle ervaringen over Supernews.
5.2 Waardering:
Gebasseerd op 56 reviews

Supernews bestaat al sinds 1995 en heeft een standaard pakket. Dit pakket bevat alles wat nodig is voor gemakkelijk downloaden met een ongelimiteerde snelheid. Supernieuws heeft geen verwarrende opties of extra pakketten met producten die je toch niet gebruikt. Superniews stelt geen limiet aan het te downloaden aantal GB’s per maand.

Met een retentie van 1944 dagen, 30 SSL connecties, geen limiet in snelheid of GB’s per maand is het een compleet pakket voor iedereen.

Supernews pakketten

Pakket
Prijs
Yearly plan
30 verbindingen - Onbeperkt Mbit (Onbeperkt KB/s) - 1000 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 7,27
1-10 van alle 56 ervaringen
3

J.H.M. Willemsen op 16-05-2022

Super slecht te downloaden en de retentie is helemaal niks meer Ik maak al veel jaren gebruik van supernews maar nu is er niet meer mee te werken En opzeggen lukt al helemaal niet

1

Janssen op 28-12-2021

Heel slecht. Na 40 dagen al problemen bijna alles incompleet

1

HdR op 30-10-2019

Mijn account werd geblockt vanwege wisseling bank. Tot 5 dagen toe gemeld dat ik het wilde wijzigen maar geen response. Tijd voor een ander usenet dus

4

Peter op 08-09-2019

Super goedkoop, maar belachelijke kwaliteit, meer dan 70% word niet gedownload, terwijl diezelfde bestanden via andere providers zonder moeite wordt binnengehaald. En wat het binnehaalt gaat met een snelheid varierend van 2kbps tot maximaal 8 MBps, dus zeer traag.

10

Eric Driessen op 10-03-2017

Zit al jaren bij Supernews en geen klachten. Ook auto. incasso gaat prima. een aanrader voor iedereen.

1

irshad op 15-08-2015

Mijn laptop is gejat. Nu probeer ik mijn login gegevens bij supernews op te vragen dit lukt niet. Ik ben tussentijds ook overgestapt naar een ander provider dus is mijn email adres ook veranderd. Ik krijg geen antwoord van ze. Misschien doe ik wel iets fout. Kan iemand mij verder helpen om ik contact te komen met supernews? mvg Irshad

10

Brigitte op 09-06-2015

Ik gebruik Supernews al jaren. Prima ervaringen mee. Goede retentietijd, goede snelheid. Betrouwbaar. Automatische incasso bij de bank loopt probleemloos. Prima Newsserver. Aanrader voor iedereen die gewoon een goede snelle betrouwbare omgecompliceerde newsserver zoekt tegen een zeer schappelijke prijs.

10

Aart op 19-02-2015

Gisteren twee DTS CD's weten binnen te halen van 1940 dagen oud !!! Kan me dus absoluut niet vinden in de ervaringen van anderen...... Maar dat ligt natuurlijk ook aan de nieuwsgroep waaruit je downloadt......

10

Chris op 06-02-2015

Uitstekend. Ik haal een goede snelheid (voor mijn beperkte verbinding dan) de retentie heb ik ook geen klagen over, en ze reageren uiterst snel op e-mails. Ben nou twee keer mijn wachtwoord vergeten en heb iedere keer binnen een paar uur reactie. Dat vind ik meer dan snel. Sterker nog, ze doen zelfs een follow up toen ik even niet regeerde of het probleem ook daadwerkelijk is opgelost. En dat voor 6,99 per maand (die ik deel met een vriend). Prima en wat mij betreft zeker aangeraden.

5

Marcel op 04-10-2014

Heb nu 3 jaar een Supernews abo, support is in orde, je krijgt zeer snel antwoord op vragen. Veel te veel Takedowns en zeer veel fouten in de downloads, ben me nu aan het oriënteren op een andere provider.

Laat een ervaring achter

Wij spammen niet en uw e-mailadres wordt niet weergeven op de website.
 

Providergegevens

Naam Supernews
Betaalmethodes IDeal American Express MasterCard VISA Paypal
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 1,911 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken