UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

NextGenNews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

Deze provider heeft zijn dienst verlening gestopt, kijk op onze vergelijker om andere usenet aanbieders te vergelijken

5.1 Waardering:
Gebasseerd op 29 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider NextGenNews in 29 beoordelingen gemiddeld met een 5.1. Hiermee staat NextGenNews van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 9e plaats. De laatste beoordeling over NextGenNews is geplaatst op 04-08-2016 door Easyronny en hij/zij gaf een 6. Bekijk alle ervaringen over NextGenNews.
5.1 Waardering:
Gebasseerd op 29 reviews

NextGenNews is de eerst en enige Zuid Afrikaanse payserver. NextGen News claimt het hoogste ratio complete bestanden te hebben door hun unieke software. Ze combineren meerdere usenet providers tot één compleet netwerk.

Zo beweert NextGenNews de enige news provider te zijn welke nog alle bestanden op haar servers heeft staan. Lees hieronder de ervaringen van onze bezoekers of neem zelf de proef op de som want je kunt deze provider tijdelijk gratis proberen want je mag de eerste 4GB kosteloos binnenhalen.

Dus twijfel je nog? Probeer het gewoon, ze vragen geen betalingsgegevens voor de trial!

1-10 van alle 29 ervaringen
6

Easyronny op 04-08-2016

Deze provider is gevestigsd in Afrika en geeft nog geen signaal aan een DCMA of Takedown. Ik gebruik hem momenteel als 2nd server en daarmee komen alle artikelen bij mij volldig binnen. Dat wat mijn primaire server mist wordt prima aangevuld door NGN 2mbit 60dagen. Opmerking verwacht geen top speed download de max die ik bij deze provider heb gehaald is 50Mbit. En dat wat betreft incompletes, zou kunnen kloppen voor artikelen ouder dan 700dagen. Groet EasyR

4

Bart Groen op 03-07-2016

Als het werkt is het prima. Regelmatig komen bestanden zeer langzaam binnen en missen er veel artikelen. Op dit moment missen er zoveel artikelen dat er niets meer te repareren is. Klanten service reageert nergens op, na herhaaldelijk mailen geen respons of verbetering. Leek een leuke provider maar is een kansarme onderneming.

3

John op 21-06-2016

Veel en vaak incomplete downloads geen aanrader

1

DeSchreut op 22-05-2016

Pure crap. Blok genomen voor lange retentie en claim geen last van DCMA te hebben. Goed, lange retentie is er wel, maar zelfs series die pas <300 dagen geleden gepost zijn zijn echt ALLEMAAL corrupt. Is een droevige case van misleiding. En over de snelheid zal ik maar helemaal zwijgen. Elders haal ik rustig 80Mbit, maar hier kom ik niet verder dan 6Mbit. gemiddeld. Zonde van de investering.

5

Timo op 16-08-2015

Download niet zo snel als ze zeggen. Kan wel vanalles binnen halen maar dan vrijwel nooit compleet. Ik heb vaak een blockaccount van een andere provider nodig om met dit blockaccount te downloaden. Afijn, je krijgt wel alles binnen en dat voor weinig geld. Het duurt alleen wel een stuk langer dan je gewend bent. Al bij al is de dienst niet zo mooi als ze doen voor spiegelen. Als mijn blockaccount op is verleng ik niet.

1

martijn op 01-08-2015

Ik neem mijn vorige reactie terug. Snelheid komt niet meer hoger dan 0,3 mb, ik zou ongelimiteerde data moeten kunnen downloaden maar denk als je meer als 60 gb download de snelheid omlaag gaat. prullllllllers sleccht

6

martijn op 28-07-2015

Bestanden die via andere newsservers niet meer te downloaden zijn lukt hier nog wel maar dan nog komen ze half beschadigd binnen en niet te repareren. Downloadsnelheid ligt wat lager en je krijgt dus wel iets minder take-downs.

3

Brian op 05-06-2015

En dan is de 3 alleen omdat ik bij hun geen last heb van DMCA. net weer een 48 uur acount gekocht. en krijg niet meer dan 500-900kb/s terwijl er staat speed unlimeted. En aangezien ik net met een andere usenet wel +12mb/s kreeg. Dit is niet de eerste keer nextgen gebruik maar waarschijnlijke wel de laatste keer. En de prijs vergeleken met andere providers. zijn zei de duurste.

10

J. Visser op 15-05-2015

Veel over gelezen, hebben inderdaad nauwelijks last van Notice&Takedown. Gebruik hem met een block account om incomplete posts binnen te krijgen. 1 van de laatste usenetproviders zonder gezeur, snelheid niet optimaal maar dat neem ik op de koop toe.

1

M. Albers op 04-05-2015

Waardeloos! Snelheid is alleen bij de bestanden die er net staan goed. Retentie is slecht want oude bestanden komen vrijwel nooit compleet binnen. De snelheid duikelt bij oudere bestanden heel erg naar beneden. Enkele dagen stil gelegen omdat mijn newsreader te veel verbindingen zou maken, wat niet zo was.... geen enkele reactie op mijn email. Gelukkig begonnen met een data blok. Nooit meer.

Providergegevens

Naam NextGenNews
Adres Zuid Afrika
Betaalmethodes MasterCard VISA Paypal
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 2,430 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken