UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Newsconnection ervaringen via Usenetvergelijker.nl

5.8 Waardering:
Gebasseerd op 6 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider Newsconnection in 6 beoordelingen gemiddeld met een 5.8. Hiermee staat Newsconnection van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 16e plaats. De laatste beoordeling over Newsconnection is geplaatst op 27-04-2017 door Theo en hij/zij gaf een 7. Bekijk alle ervaringen over Newsconnection.
5.8 Waardering:
Gebasseerd op 6 reviews

Newsconnection heeft verschillende ongelimiteerde abonnementen in verschillende snelheden. De pakketten van Newsconnection beginnen bij 4 Mbit en gaan door tot meer dan 150 Mbit. Hiermee heeft Newsconnection voor alle internetproviders een passend pakket.

Voordelen van Newsconnection:
- 600 dagen retentie
- Het pakket wordt niet stilzwijgend verlengt
- Snelheid tot meer dan 150 Mbit
- Makkelijk en veilig betalen
- Gratis SSL
- Binnen 5 minuten online

Pay by Download

Met een ongelimiteerde snelheid downloaden en alleen betalen voor wat je echt verbruikt? Probeer dan eens een Pay by Download pakket. Met deze pakketten heb je een downloadlimiet, maar wel een ongelimiteerde snelheid. Door het downloadlimiet betaal je alleen voor wat je echt verbruikt.

1-6 van alle 6 ervaringen
7

Theo op 27-04-2017

Ok, maar 600 dagen max, retentie. Nooit, ik herhaal het nog maar een keer, NOOIT takedowns, nooit snelheid kakt ook af en toe wat in

5

Anthony op 25-07-2014

Een matige provider omdat de retentie wel wat aan de lage kant is, hierdoor heb ik soms een andere provider nodig om oudere films naar binnen te halen. Hierdoor is het wel lastig omdat het wisselen soms wel lastig is.

4

Kris op 20-04-2014

Een retentie van 600 dagen is wel heel ouderwets. De meeste providers bieden voor minder geld een hogere retentie. Ik ben hier weg!

1

dirk ruiter op 21-10-2008

ik denk dan dat ik niet van sd ga nemen .. ga dan wel wat lager downloaden .. zo heb je ook niks aan je verbinding .. vindt het suport op de forum ook tegen vallen .. alleen als je geld wil over maken reageren ze snel

9

Jean op 13-08-2008

Gewoon helemaal niks mis mee, werkt altijd, snel...voordeel hier met deze jongens is dat bij een account de servers zijn gesplitst, dus je krijgt een up en downloadserver, scheelt je lijntjes, makkelijk met vooral uppen en downen tegelijk!

9

Frans D. op 03-02-2008

Heb een light internet abonnement maar gaat altijd helemaal tot aan de 4mbit. Geen problemen ervaring zeer goed. Een 9 omdat er 1x onderhoud is geweest dat een paar uur uitliep, netjes via de site op de hoogte gehouden. Frans D.

Providergegevens

Naam Newsconnection
E-mailadres [email protected]
Betaalmethodes MasterCard VISA
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 2,430 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken