UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Giganews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

6.9 Waardering:
Gebasseerd op 28 reviews
De bezoekers van UsenetVergelijker beoordelen de usenet provider Giganews in 28 beoordelingen gemiddeld met een 6.9. Hiermee staat Giganews van alle 55 nieuwsgroepen aanbieders die we vergelijken op de 25e plaats. De laatste beoordeling over Giganews is geplaatst op 06-02-2017 door Markus en hij/zij gaf een 6. Bekijk alle ervaringen over Giganews.
6.9 Waardering:
Gebasseerd op 28 reviews

Alle abonnementen bij Giganews hebben onbeperkte snelheid. Hierdoor maakt het niet uit wat voor verbinding je hebt, Giganews zorgt ervoor dat je de maximale snelheid krijgt. Giganews heeft verschillende paletten die beginnen bij $4.99 per maand en eindigen bij $29.99 per maand. Hiermee heeft Giganews voor iedereen een passend pakket!

Extra’s bij Giganews

VyperVPN

Bij het afsluiten van een platinum of diamond pakket krijg je een persoonlijke VPN verbinding. Met een VPN verbinding kun je volledig anoniem. Verder beveiligt VyperVPN al het internetverkeer met behulp van een versleuteling hierdoor wordt het onmogelijk voor hackers om binnen te komen en bent u volledig beschermt op het internet.

Dump Truck

Bij Giganews krijg je standaard een account bij Dump Truck. Met Dump Truck kun je gemakkelijk al je bestanden, foto’s, filmpjes. Dump Truck maakt gebruik van een 256-bit encryptie en is hiermee zeer veilig. Bij het Pearl abonnement krijg je 5 GB online opslag, de hoeveelheid opslag loopt per pakket op tot 30 GB bij een Diamond pakket.

Mimo

Mimo is een webbrowser voor het surfen op de usenet content. De Mimo browser is speciaal gebouwd voor Giganews en biedt toegang tot de meerjarige retentie van Giganews.

Giganews pakketten

Pakket
Prijs
Giganews
100 verbindingen - Onbeperkt Mbit (Onbeperkt KB/s) - 3000 dagen retentie - Geen datalimiet
€ 10,56
1-10 van alle 28 ervaringen
6

Markus op 06-02-2017

Tot nu toe kan ik met deze newsgroup alles binnen halen. Soms heb je dat dingen niet compleet binnen te halen zijn. Maar tot nu toe gaat het goed. 15 dollar is aan de prijzige kant en na 3 maand zal het overgaan naar 30 dollar. Ik zal dan ook mijn abo weer opzeggen want dat ga ik er niet voor betalen. De VPN werkt trouwens goed en gemiddeld ben ik tevreden maar die prijzen mogen wel naar beneden. Vandaar een 6.

4

Pietje op 15-10-2016

Technisch lijkt het allemaal OK en lijkt het goed en snel te werken. Daarvoor zou ik een 9 geven. Maar dat ze mensen lokken met een 'gratis proefperiode van 14 dagen' en dan toch reeds diezelfde dag het abonnementsgeld van je creditcard halen kan niet door de beugel. Dat is gewoonweg oplichterij en diefstal.

3

Simonlebon op 15-03-2015

Na een decenium tevreden te zijn geweest moet ik mijn review herzien. Vele incompletes en niet meer interessant. Astraweb doet het beter qua completes, maar daar is de snelheid en service wat slechter.

4

Frank op 17-10-2014

Na 6 jaar Giganews gedumpt. Retentie slaat nergens meer op, grootschalig verwijderen van groepen, feeds in de groepen blokkeren, nauwe samenwerking met NSA en DMCA.. Advies: neem geen in de USA gevestigde pay-server maar een europesche zoals eweka.

4

GJ op 26-07-2014

Jaren geleden zeer tevreden klant geweest van Giganews. Kortgeleden opnieuw een abonnement afgesloten maar valt tot nu toe erg tegen. Men belooft de beste retentie van allemaal met bijna 2000 dagen. Vroeger maakten ze dat ook waar. Nu is alles van zo'n 600-700 dagen oud incomplete. Het dure abonnement maakt men dus absoluut niet waar.

7

Yoran op 07-05-2014

Ik vind het wel tof dat deze partij niet alleen usenet geeft maar daarnaast ook een VPN verbinding, gratis opslag via Dumptruck en Mimo webrowser. Hierdoor heb je voor het geld wat je normaal betaald voor alleen usenettoegang nu meteen vier diensten. Dit is voor mij wel een groot pluspunt. Als je puur naar het usenet onderdeel kijkt vind ik aftentoe de snelheid wat tegenvallen en de hoge retentie maken ze ook niet altijd waard helaas.

1

Dirk Bree op 06-05-2014

Kan ik jammer genoeg niemand meer aanraden. Eerste jaar met premium abo geen enkel probleem, daarna ging de werkelijke retentie alleen maar omlaag, terwijl de beloofde omhoog ging. Meer dan 600 dagen onmogelijk om nog binnen te krijgen, terwijl bij oudere postings ook de snelheid tot zelfs 70% minder wordt. Dus 38mb naar 12!!!!!!!! Dus duur t.o.v. andere providers met daarnaast veel loze beloften. Krijg het idee, dat Giganews in andere handen is overgegaan en men nu de klanten probeert uit te knijpen met nog steeds dure abo's, maar met een servercapiciteit, die men tegelijkertijd afbouwt om kosten te drukken. Dus een sterfhuis constructie!!!!!! PAS OP!

4

Niels op 01-05-2014

Echt een typisch Amerikaanse partij, zodra je eenmaal vast zit kom je niet meer van ze af wat je ook probeert. Erg jammer en vervelend dat ze blijven afschrijven. Ik heb contact gehad met VISA en toen is het wel gelukt. De tijd dat ik klant was ging het downloaden aardig maar het werd steeds miunder.

1

bassie66 op 21-07-2013

Was altijd goed, nu bagger, geen enkele post blijft lang staan door de dmca's dan ook de oudere posts, pfff alles boven de 700+ dagen is incomplete, en dat terwijl ze jarenlang 99% compleet hadden, de helpdesk is er snel bij maar kan niks anders zeggen dan, ja het ligt niet aan ons hoor, dikke neus voor ze, ik betaal liever minder voor een k*t server dan teveel aan jullie, never nooit niet aan beginnen !

1

Tok op 26-03-2013

Ik probeer van alles te downloaden, maar niks lukt gewoon meer. Daar betaal je dus $34 usd per maand, maar over 20 dagen niet meer voor mij. Wat is het toch een gedoe geworden op Usenet. PFF

Laat een ervaring achter

Wij spammen niet en uw e-mailadres wordt niet weergeven op de website.
 

Providergegevens

Naam Giganews
E-mailadres [email protected]
Betaalmethodes MasterCard VISA Paypal
Accountsharing toegestaan
SSL verbindingen mogelijk yes
We hielpen afgelopen maand 1,911 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken