UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Twee nieuwe usenet handleidingen op Usenetvergelijker.nl

Geplaatst op: 27 januari 2014

Hebben jullie de nieuwe handleidingen al gezien op Usenetvergelijker? Er is een handleiding bij gekomen voor Mac gebruikers en een handleiding voor het programma GrabIt.

Downloaden met een Mac

Mac gebruikers kunnen natuurlijk al langer gebruik maken van usenet, maar het downloaden is wel een stuk makkelijker geworden met de nieuwe handleiding. Voor Mac gebruikers raden wij aan om de programma's SABnzbd en Spotlite te gebruiken. Door de combinatie van deze programma's kan je razendsnel aan de slag.

Ben je al wat bekender met downloaden op een Mac PC? Dan zijn CouchPotato en SickBeard een leuke extra toevoeging op je downloaden. Met deze programma's kan je namelijk alles automatisch laten downloaden. De programma's houden voor je in de gaten of er iets nieuws komt en downloaden het zonder dat jij ook maar iets hoeft te doen. Makkelijker kan niet als je het ons vraagt! De programma's CouchPotato en Sickbeard werken in je browser en zijn hierdoor gemakkelijk op een Mac te gebruiken.

GrabIt

Naast de handleiding voor de Mac is er ook een nieuwe handleiding voor het programma GrabIt. Met GrabIt kan je heel simpel verschillende nieuwsgroepen in de gaten houden. Ook kan je de nieuwsgroepen waar je lid van bent snel doorzoeken. Met GrabIt ben je altijd op de hoogte wat er te downloaden valt binnen een nieuwsgroep.

Een nadeel is dat steeds meer bestanden "encrypted" worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat sommige bestandsnamen niet meer logisch zijn en het zoeken lastiger wordt. Dit is niet het geval bij Spotlite. Een goede tip is dan ook om GrabIt in combinatie met Spotlite te gebruiken. Spotlite voor het vinden van de bestanden en GrabIt om de bestanden te downloaden.

Veel plezier met downloaden!

We hielpen afgelopen maand 2,694 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken