UsenetVergelijker
Bespaar jezelf veel tijd en geld Bespaar jezelf veel tijd en geld
Vergelijk eenvoudig alle providers Vergelijk eenvoudig alle providers
100% onafhankelijk, altijd actueel 100% onafhankelijk, altijd actueel

Het nieuwe uiterlijk van Usenetvergelijker.nl

Geplaatst op: 15 januari 2014

We geven het toe, de vorige website zag er wel erg gedateerd uit. Daarom beginnen we het nieuwe jaar met een nieuw uiterlijk voor Usenetvergelijker.nl! Wij hebben er alles aan gedaan om de website voor jullie zo goed mogelijk te maken. Zo zijn alle providers opnieuw toegevoegd, de pakketten weer up to date en hebben we een makkelijke vergelijker gebouwd.

Vergelijker

In het hoofdmenu staat de nieuwe vergelijker, de vergelijker heeft verschillende filters, zo kan er onder meer worden gesorteerd op snelheid, retentie en prijs. Hiermee wordt zoeken nog makkelijker en kan je altijd zien of het ergens anders goedkoper kan.

PayPal

Betaal je graag met PayPal? Wij ook, daarom hebben we een overzicht gemaakt bij welke providers je kan betalen met PayPal.

Pay by Download abonnementen

Liever per GB betalen? De Pay by Download pakketten of "block accounts" zijn ook allemaal toegevoegd. Handig als je wel snel wil downloaden maar niet veel verbruikt per maand. Hier staat een overzicht van de Pay by Download pakketten.

Handleidingen

Ben je nieuw en niet  bekend met usenet en hoe je moet downloaden? Ook daar hebben we aan gedacht, we hebben vier nieuwe handleidingen toegevoegd.

Kortom we hebben keihard gewerkt en zijn trots op het resultaat. We hopen dat jullie de website makkelijk kunnen gebruiken in de zoektocht naar de usenet provider die bij je past.

We hielpen afgelopen maand 2,695 bezoekers met een goedkoop usenet pakket Start met vergelijken