Usenet handleidingen

Wanneer je nog niet bekend met in het downloaden via usenet dan helpen wij jou ook graag op weg. We hebben diverse duidelijke handleidingen geschreven over het downloaden met nieuwsgroepen. Het meest gebruikte programma Spotnet leggen wij stap voor stap uit, ben je al wat meer bekend dan is het ook interessant om eens te kijken om uw favoriete TV series automatisch binnen te halen met een programma als Sickbeard. Deze en nog veel meer handleidingen vind je hieronder.

mark Lees meer

Beginnershandleiding Usenet

Nog nooit gedownload met usenet? Geen probleem wij helpen je met alles op te zetten voor het eerste gebruik. Aan de hand van duidelijke stappen kan iedereen meteen aan de slag. Verder leggen wij hier de meest gebruikte termen uit. Hierdoor ben je met één handleiding helemaal op de hoogte.

Niveau: Beginner
1390503070_mymac Lees meer

Handleiding Mac OS

Heb je een Mac? Geen probleem ook daarmee kan je razendsnel downloaden met usenet. Er zijn wel een paar uitzonderingen in deze handleiding behandelen wij die en kan je zo aan de slag met je Mac!

Niveau: Beginner
Handleiding Spotnet Lees meer

Handleiding Spotnet

Spotnet is het meest gebruikte programma om mee te downloaden van usenet (nieuwsgroepen). Met deze handleiding gaan wij jou stap voor stap uitleg geven over hoe je kunt downloaden met Spotnet. Tevens laten we je zien hoe je encrypted NZB bestanden kunt openen en downloaden.

Niveau: Beginner
SABNZBD Lees meer

Handleiding SABnzbd

SABnzbd is het programma wat ook op de achtergrond van Spotnet draait. Alleen kun je veel sneller downloaden wanneer je het stand-alone draait op jouw computer of NAS. Tevens kun je dan andere programma's zoals Sickbeard en CouchPotato koppelen om downloads te automatiseren.

Niveau: Gemiddeld
grabit Lees meer

Handleiding GrabIt

GrabIt is een uitgebreide nieuwsreader. Met GrabIt kan je heel snel verschillende nieuwsgroepen doorzoeken en bestanden downloaden. In deze handleiding doen we het stap voor stap voor.

Niveau: Gevorderd
download (20) Lees meer

Handleiding automatisch downloaden

Automatisch downloaden met usenet? Het kan! Na het volgen van deze handleiding hoef je bijna niks meer te doen, alleen nog maar te genieten van favoriete films en series!

Niveau: Gevorderd
Sickbeard Lees meer

Handleiding SickBeard

Sickbeard is een programma welke automatisch jouw favoriete TV series kan downloaden. Het is vooral bedoeld om nieuwe afleveringen zelf op te sporen en binnen te halen. Hij communiceert hiermee met SABnzbd en zorgt voor het downloaden en repareren van de bestanden. Het enige wat jij hoeft te doen is van je favoriete serie te genieten.

Niveau: Gevorderd
Couchpotato Lees meer

Handleiding CouchPotato

Geen zin om iedere week naar een bepaalde film te zoeken? Of zoek je nog een bepaalde film om jouw collectie compleet te maken? Vertel het CouchPotato welke film je zoekt, welke kwaliteit je graag wilt en hij gaat voor jou op zoek! Wanneer gevonden dan zal hij zelf downloaden, repareren en uitpakken en jou een berichtje sturen.

Niveau: Gevorderd