Giganews ervaringen via Usenetvergelijker.nl

giganieuws
Beoordeling bezoekers:
Gemiddelde score: 6.9
Gebasseerd op: 28 reviews
Betaalmethoden
PayPal VISA/Mastercard
  • Aparte uploadserver aanwezig
  • Account sharing toegestaan
  • SSL verbindingen mogelijk

Alle abonnementen bij Giganews hebben onbeperkte snelheid. Hierdoor maakt het niet uit wat voor verbinding je hebt, Giganews zorgt ervoor dat je de maximale snelheid krijgt. Giganews heeft verschillende paletten die beginnen bij $4.99 per maand en eindigen bij $29.99 per maand. Hiermee heeft Giganews voor iedereen een passend pakket!

Ga direct naar Giganews

Extra’s bij Giganews

 

VyperVPN

Bij het afsluiten van een platinum of diamond pakket krijg je een persoonlijke VPN verbinding. Met een VPN verbinding kun je volledig anoniem. Verder beveiligt VyperVPN al het internetverkeer met behulp van een versleuteling hierdoor wordt het onmogelijk voor hackers om binnen te komen en bent u volledig beschermt op het internet.

Dump Truck

Bij Giganews krijg je standaard een account bij Dump Truck. Met Dump Truck kun je gemakkelijk al je bestanden, foto’s, filmpjes. Dump Truck maakt gebruik van een 256-bit encryptie en is hiermee zeer veilig. Bij het Pearl abonnement krijg je 5 GB online opslag, de hoeveelheid opslag loopt per pakket op tot 30 GB bij een Diamond pakket.

Mimo

Mimo is een webbrowser voor het surfen op de usenet content. De Mimo browser is speciaal gebouwd voor Giganews en biedt toegang tot de meerjarige retentie van Giganews.

Ga direct naar Giganews

Alle usenet maand pakketen van Giganews

Pakket Aantal verbindingen Max. snelheid in Mbit/s Max. snelheid in KB/s Retentie Datalimiet v.a. prijs per maand
Pearl 20 Onbeperkt Onbeperkt 30 dagen 5GB €4,50 Info & bestel
Bronze 20 Onbeperkt Onbeperkt 1954 dagen 10GB €9,01 Info & bestel
Silver 20 Onbeperkt Onbeperkt 1954 dagen 50GB €13,52 Info & bestel
Platinum 20 Onbeperkt Onbeperkt 1954 dagen Geen €19,99 Info & bestel
Diamond 50 Onbeperkt Onbeperkt 1954 dagen Geen €27,04 Info & bestel


Ook ervaring met Giganews?

Vul het onderstaande formulier in en laat andere bezoekers jou mening horen!Alle 28 Giganews ervaringen

6
Beoordeling van geplaatst op 6 februari, 2017 om 15:49

Tot nu toe kan ik met deze newsgroup alles binnen halen. Soms heb je dat dingen niet compleet binnen te halen zijn. Maar tot nu toe gaat het goed. 15 dollar is aan de prijzige kant en na 3 maand zal het overgaan naar 30 dollar. Ik zal dan ook mijn abo weer opzeggen want dat ga ik er niet voor betalen.
De VPN werkt trouwens goed en gemiddeld ben ik tevreden maar die prijzen mogen wel naar beneden. Vandaar een 6.

4
Beoordeling van geplaatst op 15 oktober, 2016 om 07:02

Technisch lijkt het allemaal OK en lijkt het goed en snel te werken. Daarvoor zou ik een 9 geven. Maar dat ze mensen lokken met een ‘gratis proefperiode van 14 dagen’ en dan toch reeds diezelfde dag het abonnementsgeld van je creditcard halen kan niet door de beugel. Dat is gewoonweg oplichterij en diefstal.

3
Beoordeling van geplaatst op 15 maart, 2015 om 13:18

Na een decenium tevreden te zijn geweest moet ik mijn review herzien. Vele incompletes en niet meer interessant. Astraweb doet het beter qua completes, maar daar is de snelheid en service wat slechter.

4
Beoordeling van geplaatst op 17 oktober, 2014 om 09:45

Na 6 jaar Giganews gedumpt. Retentie slaat nergens meer op, grootschalig verwijderen van groepen, feeds in de groepen blokkeren, nauwe samenwerking met NSA en DMCA.. Advies: neem geen in de USA gevestigde pay-server maar een europesche zoals eweka.

4
Beoordeling van geplaatst op 26 juli, 2014 om 22:20

Jaren geleden zeer tevreden klant geweest van Giganews. Kortgeleden opnieuw een abonnement afgesloten maar valt tot nu toe erg tegen. Men belooft de beste retentie van allemaal met bijna 2000 dagen. Vroeger maakten ze dat ook waar. Nu is alles van zo’n 600-700 dagen oud incomplete.
Het dure abonnement maakt men dus absoluut niet waar.

7
Beoordeling van geplaatst op 7 mei, 2014 om 20:06

Ik vind het wel tof dat deze partij niet alleen usenet geeft maar daarnaast ook een VPN verbinding, gratis opslag via Dumptruck en Mimo webrowser. Hierdoor heb je voor het geld wat je normaal betaald voor alleen usenettoegang nu meteen vier diensten. Dit is voor mij wel een groot pluspunt. Als je puur naar het usenet onderdeel kijkt vind ik aftentoe de snelheid wat tegenvallen en de hoge retentie maken ze ook niet altijd waard helaas.

1
Beoordeling van geplaatst op 6 mei, 2014 om 18:37

Kan ik jammer genoeg niemand meer aanraden.
Eerste jaar met premium abo geen enkel probleem, daarna ging de werkelijke retentie alleen maar omlaag, terwijl de beloofde omhoog ging.
Meer dan 600 dagen onmogelijk om nog binnen te krijgen, terwijl bij oudere postings ook de snelheid tot zelfs 70% minder wordt. Dus 38mb naar 12!!!!!!!!
Dus duur t.o.v. andere providers met daarnaast veel loze beloften. Krijg het idee, dat Giganews in andere handen is overgegaan en men nu de klanten probeert uit te knijpen met nog steeds dure abo’s, maar met een servercapiciteit, die men tegelijkertijd afbouwt om kosten te drukken. Dus een sterfhuis constructie!!!!!! PAS OP!

4
Beoordeling van geplaatst op 1 mei, 2014 om 14:41

Echt een typisch Amerikaanse partij, zodra je eenmaal vast zit kom je niet meer van ze af wat je ook probeert. Erg jammer en vervelend dat ze blijven afschrijven. Ik heb contact gehad met VISA en toen is het wel gelukt. De tijd dat ik klant was ging het downloaden aardig maar het werd steeds miunder.

1
Beoordeling van geplaatst op 21 juli, 2013 om 16:25

Was altijd goed, nu bagger, geen enkele post blijft lang staan door de dmca’s dan ook de oudere posts, pfff alles boven de 700+ dagen is incomplete, en dat terwijl ze jarenlang 99% compleet hadden, de helpdesk is er snel bij maar kan niks anders zeggen dan, ja het ligt niet aan ons hoor, dikke neus voor ze, ik betaal liever minder voor een k*t server dan teveel aan jullie, never nooit niet aan beginnen !

1
Beoordeling van geplaatst op 26 maart, 2013 om 11:27

Ik probeer van alles te downloaden, maar niks lukt gewoon meer. Daar betaal je dus $34 usd per maand, maar over 20 dagen niet meer voor mij.

Wat is het toch een gedoe geworden op Usenet. PFF

10
Beoordeling van geplaatst op 17 februari, 2013 om 21:07

In één woord gewoon GEWELDIG! De mensen die klagen over hun subscription: LEZEN voordat je domweg iets invult, en als je gewoon de klantenservice mailt lossen ze dit soort problemen gewoon op.

1
Beoordeling van geplaatst op 2 januari, 2013 om 19:59

Ik wilde een proef periode, maar had ineens betaald voor een volle periode?
Daarna gemald, maar het kon niet meer aangepast worden. Kortom 13 pleuro betaald voor 14 dagen usenet. Kansloos slecht dus.

1
Beoordeling van geplaatst op 31 oktober, 2012 om 18:46

Hi,

I wanted to cancel my subscription for usenet today.
I am VERY disappointed to see that my ip-address was INTENTIONALLY BLOCKED!! I tried accessing even the homepage and it wouldn’t work.

Then, when I changed my ip-address very coincidentally the site started working again. Hmm, this reeks I thought.

Then my connection to the giganews site was cut off AGAIN.. I checked if the site was having server problems but that was NOT the case.
Then I backed myself up behind encryption and vpn and finally I was able to cancel my account. This is a true disgrace.

PLEASE, if you don’t have any idea how I was able to quit, don’t go anywhere near this site or you won’t be able to cancel and you WILL have to PAY.
AVOID.

an unsatisfied customer

10
Beoordeling van geplaatst op 26 mei, 2012 om 20:37

Niet netjes
Na dat ik een proef periode (14 dagen)had en mijn data limiet al snel had bereikt was het niet meer mogelijk om in te loggen. En mijnaccount te veranderen. Via een om weg toch nog te weten in te loggen. maar mijn ip werd ge-blocked NIET NETJES

10
Beoordeling van geplaatst op 6 mei, 2012 om 12:09

Ik ben blij dat ik Giganews heb gevonden als mijn Usenet-nieuwsgroepprovider. Ik ben nu al meer dan een jaar lid van Giganews en ben volkomen tevreden.

10
Beoordeling van geplaatst op 29 februari, 2012 om 12:00

Super provider, snelle support en hoge retentie en snelheid.

10
Beoordeling van geplaatst op 25 augustus, 2011 om 20:51

Erg goede provider en een retentie die veruit het best is op de markt op dit moment. Voor binaries: 1000+.
Ik heb al jaren een abo en als ik in die tijd 5 gefaalde downloads heb gehad is het veel.
Er staat natuurlijk een prijs tegenvover, je zit niet voor een stuiver op de eerste rij.
Maar Giganews is de eerste rij, da’s zeker.

10
Beoordeling van geplaatst op 23 mei, 2011 om 22:39

Al, ik denk 10 jaar bij Giganews.
Retentie in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Nooit enig probleem ondervonden. Top provider!

8
Beoordeling van geplaatst op 12 december, 2010 om 14:35

Prima provider, volledige service en uitstekende retentie. Bestanden komen gewoon volledig en snel binnen. Alleen je betaalt daar wel voor.

10
Beoordeling van geplaatst op 9 juli, 2010 om 13:48

ik haal 80Mbit/s (ziggo alles in 1 extra) nooit problemen gehad (in 9 jaar)

10
Beoordeling van geplaatst op 25 juni, 2010 om 15:13

Heb al jaren een abonnement. Nog NOOIT aanleiding gehad tot klagen. Altijd up-and-running, altijd snel, altijd volledig.

9
Beoordeling van geplaatst op 20 juni, 2010 om 18:27

Heb GigaNews nu 3 jaar gebruikt zonder ook maar 1 probleem. Het is zonder twijfel de beste provider, met een binaire retentie tot en met 8-8-2008.
Ook is er meer compleetheid dan bij andere providers en de support is super.

‘t Is jammer dat de dollar weer duurder is, waardoor het voor mij niet interessant is om mijn Platinum account te handhaven.

Ze zijn in alle opzichten de beste, maar daar staat logischerwijs ook een prijskaart tegenover.

10
Beoordeling van geplaatst op 30 januari, 2010 om 22:48

Met de langste retentie voor binaire nieuwsgroepen (541 dagen) en tekst (2413 dagen) ter wereld, IK heb GN een aantal maanden gehad en het is de beste maar alleen met diamond en is erg duur maar nu ook VPN anoniem surfen en downloaden.top server. nr 1

10
Beoordeling van geplaatst op 14 juni, 2009 om 12:02

De Retentie klopt niet meer in de tabel deze is al 309dagen en oplopend naar 365Dagen.

10
Beoordeling van geplaatst op 26 mei, 2008 om 19:08

Nu 4 jaar lid. gemiddeld 320gb per dag snelheid uitstekent. Dit is een zekere aanrader voor snelheid en compleetheid

10
Beoordeling van geplaatst op 7 januari, 2008 om 16:32

Ik ben nu 2 jaar bij GigaNews.

-Snelheid heel goed en stabiel
-Retentie en compleetheid super

Ik heb 1 keer reden gehad om contact op te nemen met de helpdesk en ik ben goed en snel geholpen

10
Beoordeling van geplaatst op 22 november, 2007 om 12:36

nu dus ook ssl met de diamond abbo
zeer stabiele snelle verbinding haal met 20mbit chello 18mbit. en ook stabiel

10
Beoordeling van geplaatst op 15 oktober, 2007 om 16:24

Ik ben nu al 2 jaar lid van deze provider. Moet zeggen nog nooit problemen gehaald en ze maken hun 200 dagen retentie waar. Errug kompleet.
2MB/s is goed te halen.